YRITYKSILLE

Autamme yritystäsi kaikissa henkilöstötarpeiden muutoksissa

Työvoiman vuokraus

Nopea, helppo ja riskitön ratkaisu yrityksesi henkilöstötarpeisiin. Kauttamme yrityksesi saa ammattitaitoiset, motivoituneet ja luotettavat työntekijät.

Me hoidamme puolestasi hallinnolliset asiat, mahdolliset sairausloman ajan palkan, palkanmaksun, loma-ajan palkat ja kaikki työnantajamaksut- ja velvoitteet. Sinun tarvitsee vain maksaa yksi lasku.

Yrityksesi säästää selvää rahaa jo työntekijän hakuvaiheissa; työpaikkailmoituksissa, haastatteluissa ja myöhemmin esimerkiksi sairaslomasijaisuuksissa. Takaamme, että asiakkaamme saavat palvelun tehokkaasti, nopeasti ja kilpailukykyisesti.

 

Suorarekrytointi

Suorarekrytoinnissa työntekijä valitaan vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointiprosessi alkaa aina asiakaspalaverilla jossa kartoitamme kriteerit ja toiveet valittavalle henkilölle. Henkilöstökonsulttimme käyvät tämän jälkeen läpi potentiaaliset vaihtoehdot rekisteristämme. Mikäli tämä ei tuota haluttua tulosta, aloitamme julkisen haun.

Kun koko prosessi haastatteluineen ja soveltuvuustesteineen on käyty läpi, esittelemme valitsemamme henkilöt valintaanne varten.

Suorarekrytointi säästää asiakasyritykseltä valtavan määrän aikaa ja rahaa, sekä antaa asiakasyrityksellemme mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseensa rekrytointiprosessin aikana.

Ulkoistamispalvelut

Tarjoamme ulkoistamispalvelua asiakkaille, jotka haluavat keskittyä yrityksen ydinliike-toimintaan. Efectivo vastaa ulkoistettujen toimintojen sujuvuudesta täysin. Etsimme koulutetut ja osaavat henkilöt hoitamaan tehtäviä, hoidamme myös pätevät sijaiset lomien ja sairastapausten ajaksi.

Ulkoistamispalvelua voidaan käyttää monella eri alueella; vastaanotto- ja aulapalvelut, postituspalvelut, ICT-alan tehtävät, taloushallinnon eri tehtävät, myynnin- ja asiakaspalvelun tehtävät.